Fie ca ai nevoie de ajutor in dezvoltarea mesajelor initiale sau ai deja o viziune clara asupra unui produs final, serviciile noastre complete de productie video si marketing video te pot ajuta. Avem un process bine definit si eficient pentru a te ghida de la primii pasi spre obiectivul final.

Clipuri video corporate si prezentari

Filme de prezentare sau promovare, prezinta clientilor compania ta sau specificatiile unui produs, serviciu sau proiect. Utilizeaza videoclipurile pe pagina ta de prezentare, ca parte a unei campanii de e-mail, sau în timpul unei expozitii sau eveniment. Prezinta intr-un mod clar compania, produsul sau serviciile, potentialilor parteneri sau clienti, intr-un mod atragator si eficient. Spoturi video pentru televiziune sau pentru online. Cu sau fara actori, voice over sau muzica originala.

Promotii si evenimente

Utilizeaza un video de promovare ca parte a unei campanii interactive, in timpul unui eveniment sau intr-o noua lansare. Prezinta produsele sau serviciile tale la targurile expozitionale, in mediul online sau in magazinele tale. Evenimente live, filmări la evenimente live (concerte, gale, expozitii, lansari de produse, conferinte, petreceri private etc.)

Video CV, interviuri, prezentari personale

In aceste zile caracterul competitiv al pietei locurilor de munca impune ca CV-ul sa fie unic si creativ pentru a atrage atentia viitorului potential angajator. Crearea unui videoclip CV care sa insoteasca CV-ul traditional este o modalitate foarte buna de a te face remarcat. VideCV-ul ofera potentialilor angajatori mai multe date despre ceea ce ai de oferit. Poti vorbi liber sau poti sa citesti de pe teleprompter. Te ajutam sa iesi in evidenta si sa te faci remarcat. VideoCV-ul este solutia de care ai nevoie.

Social video

Utilizeaza clipurile video pentru a creste semnificativ implicarea publicului pe retelele de socializare. Capteaza interesul abonatilor paginilor tale intr-un mod placut si rapid. Relateaza povestea brand-ului si creste increderea publicului prin continut video scurt, personalizat pentru fiecare din retelele de socializare.

Comunicari interne

Prezinta noi caracteristici, tehnologii sau procese din cadrul companiei tale pentru a ajuta la educarea sau instruirea angajatilor. Utilizeaza un film de comunicare interna pentru a explica noi beneficii sau programe de stimulare pentru a creste productivitatea angajatilor din cadrul companiei.

Formare si educatie

Utilizeaza un clip educativ pentru a preda un concept intr-un mod distractiv si interesant. Mai mult de jumatate din consumatori cauta clipuri video de prezentare in mediul online cand vor sa ia decizii de cumparare.

Webcasting & LiveStreaming

Webcasting este o modalitate foarte buna de a promova afacerea si de a creste audienta. Un webcast este orice video livrat prin Internet. Acesta poate fi educativ, informativ sau de natura promotionala. Fie ca faci livestreaming pentru clienti corporate sau clienti finali din intreaga lume, echipa noastra se va asigura ca mesajul tau este livrat cu claritate. Ne asiguram ca totul decurge impecabil incepand de la transmisia in mediul online pana la inregistrarea si arhivarea evenimentelor pentru o utilizare ulterioara. Este nevoie doar de o conexiune buna si rapida la internet. De restul ne ocupam noi.

Filmari Green Screen

Folosim in studio tehnologia green screen (ecran verde) pentru a produce clipuri cu costuri scazute de productie. Procedeul ne permite sa pozitionam oameni si produse in fata unei imagini. Ecranul verde elimina de asemenea necesitatea de a oferi clientilor o locatie decenta pentru un interviu. Ecranul verde poate fi utilizat in productia de videoCV-uri, reclame TV, videoclipuri muzicale, talk show-uri, video corporative etc. Suntem incantati si te ajutam sa profiti de toate posibilitatile care ti le ofera tehnologia Green Screen.

Video Training-uri

Nu puteti convinge echipa să citească o altă broșură de informare? Clienții ezită să învețe cum să folosească produsul sau serviciul dumneavoastra în mod eficient? Preda si inspira cu clipurile video de formare profesionala! Formarea nu trebuie să fie plictisitoare. Videoclipurile noastre de formare profesionala combină mesajele importante de care aveți nevoie pentru a obține mai multa emoție, cu povestiri interesante astfel incat audiența să învețe mult mai eficient. Putem lucra cu un concept existent sau vă ajutam să definiți viziunea de video-training. Echipa noastră de producție video-training va incepe scrierea scenariului, filmarea propriu-zisa, post-productia și livrarea produsului finit.

Clipuri video animatie

Transpune un produs intangibil sau complex intr-un scurt film de animatie care este simplu si usor de inteles de catre publicul tinta. Putem transpune orice prezentare de produs, servicu, firma sau concept intr-un film scurt de animatie. Deasemenea, pentru a face lucrurile si mai interesante putem dubla aceste clipuri de animatie cu voci inregistrate in studiourile noastre de sunet.

Tururi virtuale

Un tur virtual este un sistem complet de vedere (360 de grade) al unui spatiu cu care un utilizator poate interactiona. Vizualizand un tur virtual, utilizatorul se simte ca in cazul in care este prezent in acel spatiu, controland miscarea lui in interiorul zonei, zoom in si out, oferandu-i posibilitatea de a se concentra pe domeniile sale de interes. Turul virtual este una dintre cele mai moderne solutii de prezentare la distanta a unei locatii, deoarece permite vizitatorului formarea rapida a unei impresii solide despre un obiectiv real.
10 motive pentru a avea un tur virtual
  • Avantaj competitiv si impact sporit pe piata;
  • Crearea unui instrument eficient de marketing si vanzari;
  • Confera clientului inredere in calitatea si corectitudinea serviciilor furnizate;
  • Permite vizitatorilor sa exploreze un spatiu in ritm prorpiu;
  • Disponibilitate 24 ore /zi, 7 zile/saptamana, 365 zile/an;
  • Cresterea timpului pe care un utilizator il petrece pe site-ul dumneavoastra;
  • Vizionarea de pe dispozitive mobile;
  • Compatibil cu toate browserele;
  • Ofera informatii vizuale detaliate;
  • Instrument garantat de conversie a vizitatorului in client;

Fotografie comerciala

Fotografiile pe care le vedem zi de zi, din ziare, brosuri, reviste, magazine, panouri stradale, mass media si mediul online, fac parte din categoria fotografiilor comerciale. Fotografia comerciala ajuta la vanzare. Ea trebuie sa redea cat mai fidel produsul destinat vanzarii. Orice produs destinat vanzarii va avea cel putin doua sau mai multe fotografii din unghiuri diferite astfel incat cumparatorul sa isi faca o idee cat mai exacta despre produsul respectiv. Cu cat produsul este pus in valoare de fotografii cat mai clare si care redau cat mai corect realitatea, cu atat sansele de a lua decizia de cumparare vor creste .

suntem pregatiti sa producem
continutul video care va schimba modul perceptiei
clientilor asupra companiei tale